tiistai 26. maaliskuuta 2013

Aamut

Aamun fiilikset vaihtelee, mutta pääsääntöisesti pidän aamuista ja ne sujuu mukavasti. Poikkeuksia mahtuu kyllä väliin ja joskus päivät saattaa alkaa ihan liian aikaisin. Sikkurasilmillä sitten sinnitellään päikkäriaikaan asti.
Aamulla, kun herätään niin hetki (n.5-10 min) köllitään sohvalla ja sitten alkaakin touhut. Aamupiirretyt ja aamupala toimii hyvin yhdessä. Joskus kaatuu äiskän kahvit, jos Ludalla on uhma -aamu ja sitten siivoillaan. Useasti on suihkussa käynti paikallaan aamupalan jälkeen. Sitten Niku lähtee töihin ja mennään käytävään vilkuttamaan isille heipat. Joka kerta.
Aamut menee yleensä melko nopeasti. Jos on ihan vaan tavallinen kotipäivä, niin ulkoillaan tai käydään kaupassa. Joskus ollaan vaan sisällä ja ulkoillaan vasta iltapäivällä. Ruoan jälkeen on päikkärit.

Luda haluaa usein aamuisin mennä meidän makkariin. Jos sänky ei ole vielä pedattuna, niin mennään riehumaan hetkeksi siihen. Tehdään telttaa peitosta ja ollaan sen alla, sitten teen jaloilla aaltoja ja Luda kikattaa. Joskus ollaan siellä koko trio ja telttaillaan. Yksi Ludan suuri syy päästä makuuhuoneeseen on myös se, että meillä on siellä telkkari, mistä katotaan Nikun kanssa Frendejä, kun Luda nukkuu. 
Luda rakastaa kaukosäätimiä ja kerran avasi Frendien Dvd -valikon itse päälle. Digiboxia meillä ei siellä ole, niin dvd avautuu aika näppärästi päälle. Ajattelin, että Luda varmasti musiikki -miehenä tykkää katsoa Frendien tunnusmusiikin musiikkivideon "I`ll be there for You". Laitoin sen hänelle pyörimään ja poikahan innostui niin, että se on nykyään päivittäinen syy haluata sinne. Aina en anna katsoa, mutta silloin tällöin videon saa katsoa ja maksimissaan kaksi kertaa, sitten suljetaan telkku (Luda tietenkin toivoisi saavansa katsoa lisää) ja tehdään jotain muuta. Se on vaan ihan uskomatonta, miten Luda rakastaa sitä askeettista ysäri musiikkivideota. Hän näyttää minulle ruudusta sormilla nopeasti vaihtuvia henkilöitä ja yritän parhaani mukaan pysyä vikkelän pienen sormen mukana, sitten kerron kuka henkilöistä on kyseessä: "Monica, Joey, Monica, Ross, Pheope, Monica.." Monica tulee useimmiten, hän taitaa olla lemppari. Heh. Suurimmaksi osaksi Luda kyllä vaan tuijottaa tiiviistii ruutua ja välillä kikattelee, hötkyen innosta. Niin pienestä onnellisena. :) 

Suihkunraikkaana keskittyen

Huomaa keskittymis -kuola leuassa.. :D



Iloista aamua! :)

-Tiia




3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Luda Oliver, niin keskittynyt ilme :)

Anonyymi kirjoitti...

Anoppi täällä kommentoi ed. viestin :)

Tipitii kirjoitti...

Ihana anoppi siellä kommentoi! Tehdään sulle viikonloppuna oma profiili, niin voit liittyä viralliseksi lukijaksi ja et oo enää anonyymi. :) Pian nähdään!<3