torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäis -jumppa

Käydään Ludan kanssa torstaisin Herttoniemenrannassa Helsinki Sports Clubilla Taapero -jumpassa. Olen ennen Ludan syntymää työskennellytkin siellä ja paikka on erittäinkin tuttu. Muutoksia on kyllä parissa vuodessa tullut paljon. Siellä käydessä on kiva samalla moikata ihania työkavereita ja asiakkaita. Ludalla on siellä aina kova vauhti päällä. Perässä saa siis juosta. Muutaman kerran ollaan oltu myös ohjaus -hommissa, kun vakio -ohjaaja Johanna on ollut reissussa tai kipeä.

Jos on vähänkään syytä naamiaisiin, niin lapset jumppaavat naamiaisasussa. Eli Halloweenina, Pääsiäisenä, Vappuna, Jouluna ym. Minusta se on hauska idea. Ihan pienellä rahallakin saa jotain pientä asustetta nassikoille. Tänään olikin sitten Pääsiäis -naamiaiset. Ludan asusteet sain Tiimarista kokonaisella kahdella eurolla, koska liityin johonkin kanta -asiakas juttuun. Eikä normaali hintakaan olisi ollut kun puolet lisää, mutta tämä -50% diili sopi hyvin minulle. :) 
Luda oli kissa. Ja juuri siitä syystä, että sain asusteet niin halvalla. Luda kyllä muutenkin tykkää kissoista, että se sopi ihan hyvin. Sain piirrettyä pojalle jopa yhden viiksikarvankin, enempää en onnistunut vauhti -viikarille piirtämään. Hah! 
Jumpassa oli myös toinen suloinen kissa, samoilla hienoilla asusteilla. Me "kissojen" äidit saatiinkin sitten lopujenlopuksi pitää kissan korvia, kun pienillä ne ei päässä pitkään pysyneet.

Jos sinulla on pieni aktiivinen taapero, niin jumppaaman pääsee mukaan ihan kertamaksulla.
Tänä keväänä on vielä monta kertaa jäljellä. Minä annan mielelläni lisäinfoa kiinnostuneille.
Ja tämä ei ole maksettu mainos, mutta halusin vaan kertoa kivasta puuhasta muillekkin. :) 


Pallottelua


Pääsiäismunien etsintää


Hikeä juoksentelun jälkeen

Sulkien puhallusta ja heittelyä

Sekä sulkien perässä juoksentelua


Aina ei huvita tehdä mitä pyydetään..

Mutta aina on aikaa pienelle poseeraukselle
Lopussa jokainen saa hienon tarran tarrakorttiinsa

Väsynyt jumppari valmiina lähtemään päiväunille. Mutta ensin tarra korttiin!


Täytyy vielä lopuksi mainita, että eilen illalla sain vihdoin maalattua viimeisen keittiöntuolin ja siitä tuli ihanan raikas keltainen!<3 Olen niin iloinen noista tuoleista! 

Mamun (eli Nikun äidin) kutoma hieno  kevät -neule sopii niin hyvin keittiön väreihin. Luda esittelee tuolin ja neuleen lisäksi myös hiukset ja jalan.


2 kommenttia:

Stella Mariella kirjoitti...

Ihana poika ja sen äiti <3 Hyviä kuvia tässä!

Tipitii kirjoitti...

Ja ihana sisko siellä! <3