lauantai 29. kesäkuuta 2013

Team Räsänen

Mökkeilyn jälkeen ollaan oltu vähän väsyksissä. Oltiin nimittäin harmistukseksi loppu reissu kipeenä pojan kanssa ja onhan se vähän eri meininki sairastaa muualla, kun kotona. Oli kyllä tylsä kuumeilla Juhannus. Kyllä me silti käytiin perinteisesti Keuruulla pyörähtämässä ja syötiin Juhannuksena miesten kalastamaa (metrin mittainen) Haukea keskellä yötä. Heh, ei ollut ainakaan aamusta kauhea nälkä esteenä, kun pakattiin sunnuntaiaamuna nyssäkät kasaan ja suunnattiin kotiin päin. 


Muruliini jaksoi flunssasta huolimatta nauratella naisia Juhannus kentillä

 Nyt on onneksi flunssat selätetty! Hellettä kyllä on pukannut, mikä on ollut aivan ihanaa! Ainut vaan, että se on pistänyt pienen miehen nukkumaan menot vähän mukkelismakkelis meinigiksi. Illalla häntä ei siis niin huvittaisi nukkumispuuhat. Yhtenä iltana (itse ollessani jo kovinkin väsähtänyt) annoin hänen sitten touhuta omiaan niin pitkään, kun virtaa riitti ja lopuksi kannettiinkin väsähtänyt poika olkkarin lattialta yhdentoista jälkeen omaan sänkyynsä. Normaalisti Luda on sängyssän jo kahdeksan jälkeen. Mutta ehkä tämä tästä tasoittuu taas sitten ajan kanssa. Eilen meni nimittäin jo pitkästä aikaa paljon paremmin. :)
Mökillä ollessa sain vanhemmiltani kesälahjaksi jäätelökoneen! Jeee! Olin kyllä niin muikeena yllätyksestä! Mökillä oli liian pieni pakastelokero jäätelökoneen kulholle, joten piti malttaa odottaa kokeilun kanssa kotiin asti. Yhden satsin pyöräytinkin jo heti kotiin tullessa valmiiksi, mutta reseptejä täytyy vielä vähän hioa. Valmistin jäätelön kookoskermalla ja kookosmaidolla. Makuna oli banaani ja mango. Makeutukseen käytin agavesiirappia. Massa oli tosi hyvää ennen jäädytystä, mutta jäätyessään se menetti kyllä harmillisen paljon makua. Lisäksi jäätelö jäi vähän liian löysäksi. Mutta ensimmäiseksi kokeiluksi se oli ihan hyvä ja varsinkin kun resepti oli oman mielikuvituksen tuotetta. Täytyy vaan vähän hioa reseptiä, suhteutusta ja tekniikkaa. Mutta heti, kun onnistun saaman kauniita ja maukkaita jätskipalleroita aikaan, niin jaan reseptin muillekkin! 

Kerroinkin jo aiemmin, että meillä on nyt kesällä melkosen paljon menoa ja ohjelmaa. Minä en ole kalenterimerkintöjen suuri fani. Minusta kun kalenterissa pitäisi aina olla hyvin tilaa fiiliksen mukaan toimimiselle. Onneksi tiedossa on nyt kuitenkin vaan paljon mukavaa ja leppoisaa ohjelmaa.:)
Tämä viikonloppu on yksi niistä harvoista, mikä vietetään kotoota käsin. 
Ystävällä on nyt iltapäivästä kolmekymppiset, minne mennään koko perhe. Muuten on koti voittoinen viikonloppu. Menoa riittää tästä eteenpäin jokaiselle viikolle ja varsinkin viikonlopuille. Eilen julkistettiin lisäksi vielä Niklaksen debyytti ottelun päivä ja paikka. Elokuun 17. Olavinlinnassa. Minulla on pelkästä ajatuksesta jo vatsa vähän solmussa. Tiedän, että Niku kyllä pärjää ja hyvin, en jännitä oikeastaan yhtään hänen puolesta. Jännitän lähinnä omaa pärjäämistäni..hah. No joo, on se muutenkin ihan huikean jännittävää! Onhan kuitenkin iso juttu, kun hanskat on paljon kovemmat, kun amatöörinä, eikä paitaa ja kypärääkään enää kehässä ole. (Se paidattomuus ei minua kylläkään haittaa..) Eilen Niklas näytti kuinka kovilla hanskoilla ottelut otellaan ja minä en niitä sen enempää halunnutkaan tutkia. Melko kovat olivat, voin kertoa.
Tästä pääset lukemaan Nikun haastattelun, koskien ensimmäistä ottelua. Minusta paras kohta haastattelussa on, kun hän kertoo vastustajastaan. ;)

Tässä jännityksen lomassa olen kyllä myös ihan todella ylpeä miehestäni ja iloinen, että hänen suuri unelma ammattilaiseksi ryhtymisestä on saanut vihdoin alun, lukuisten sinnikkäiden, hikisien ja välillä veristenkin treenien tuloksena. Edelleen siis kova treeni ja työ jatkuu ja yhtä tiukkana. Tää on kaikenkaikkiaan kyllä iso juttu koko meidän pikku perheelle. 
Mutta Team Räsänen on valmiina taistoon! :) 

Nyrkkeilyillasta kiinnostuneille tiedoksi, että liput kannattaa hankkia heti. Ottelun näkee suorana myös ämteeveekolmen Maxilta.

No mutta, nyt täytyy rueta virittelemään tukkaa siihen uskoon, että viitsii lähteä illaksi juhlahumuun. 

Kauniita kesäpäiviä (ja iltoja) itsekullekkin!

Tsau!

-Tiia


2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Oli ihana nähdä teitä juhannuksena, olette valloittava perhe <3 Täälä myös yksi innokas jäätelökoneen käyttäjä ja kovasti odottelen jos jaat enemmänkin reseptejä :) Ihania kesäpäiviä teille sinne <3

Tipitii kirjoitti...

Kiitos ja samoin! :) Olen blogistasi nähnytkin teidän ihania kotitekoisia jätskejä! Kunnon kermasta ja sokerista saa kyllä kaikista herkuimmat, mutta minulla on näin rajoitteita nyt, niin on ollut vähän haastavampaa kehitellä noita reseptejä. Kaksi erittäinkin onnistunutta satsia olen jo onnistunut tekemään, mutta on jäänyt kirjaamatta yläs, että mitä tuli minkäkin verran..:D Varppina jaan kyllä heti, kun onnistuu ja saan kirjattua suhteet ylös! ;) Niin ja ihanaa loppu kesää teidän perheelle!