maanantai 8. huhtikuuta 2013

Maanantai löhöä + arvonnan voittajat!

Nyt on kaksivuotiaan auto -juhlat juhlittu. Juhlat sujui hienosti, lukuun ottamatta omaa migreeniäni. Mutta siis muuten hyvin. Illalla kyllä oli olo juuri sen mukainen, että oli vähän järjästellyt juhlia. :D Onneksi uni hoiti taas tehtävänsä ja tulikin silmään kovinkin nopeasti pään tyynyyn painettua. Ihan koko meidän jengillä. 
Kirjoitan juhlista lisää, kun saan poimittua kuvien joukosta parhaat palat. Tänään ollaankin otettu kotona ihan iisisti ja lepäilty juhlahumun jäljiltä. Niin ihana aurinko on paistanut ja lämmittänyt taas koko kodin. Kovasti toivon, että eilen sataneet lumet sulaisivat pian sen myötä. On niin kummallista, että sitä vielä tuli..  Ehkä se kevät sieltä kuitenkin vihdoin kohta kuoriutuu. :)

Juhla -viiri saa vielä hetken juhlistaa arkea keittiön ja olkkarin välissä

Luda on suu messingillä hienoista lahjoistaan!

Tässä ollaan siis koko aamupäivä hengailtu yökkäreissä ja tutkittu hienoja lahjoja mitä Luda eilen sai. Siinä lomassa suoritettiin myös Suklaa -arvonta. Ludan pikku käpälät poimivat lasikulhosta servetin palasiin kirjotetut kolme nimeä, jotka virallisena valvojana minä julistin arvonnan voittajiksi. Tällä kertaa onni suosi Hennaa, Tiinaa ja Heidiä! Onnea voittajille! :) Kaksi levyllistä suklaata kolahtaa luukusta, kunhan saan yhteystietonne sähköpostiini ja päästään postissa käymään. Olisin halunnut lähettää jokaiselle kommentoijalle oman levyn, mutta ihan niin paljon suklaata ei kuitenkaan jäänyt ja johonkin on aina raja vedettävä. Kiitos kuitenkin kaikille osallistuneille! Mieluusti luen kommenttejanne jatkossakin! Ne piristävät aina mieltä! Erityismaininnan haluan antaa yhdelle kommentille, missä oli mukana minua kovasti viihdyttänyt vitsi. Vitsi oli englanniksi ja tässä tuleekin oma vapaa suomennokseni siitä ja se menee näin:

Vaimo pyysi aviomiestään käymään kaupassa:
  "Rakas, kävisitkö ruokakaupassa ostamassa leipää
Lisäksi, jos heillä on myynnissä munia, osta 6."
Parisenkymmentä minuuttia myöhemmin aviomies tulee takaisin ja tuo 6 leipää.  
Vaimo on ällikällä lyöty.
Vaimo kysyi ihmeissään: "Rakas, miksi ihmeessä ostit 6 leipää?"
Aviomies vastasi: "No koska heillä oli myynissä munia."

Kiitos nauruista Ari!



Sähköpostiosoitteeni on kevytketterapikkukani@gmail.com ja vastaanotan voittajien yhteystietojen lisäksi mieluusti muutakin postia jos esimerkisi joku ei halua osoittaa palautettaan suoraan tänne blogiin tai kommentointi ei muuten vaan onnistu täällä. On todella kurja, että se kommentin jättäminen niin kovasti tökkii. Täytyykin olla yhteydessä Bloggerin ylläpitoon.

Mulla on siis tosiaan yökkäri vieläkin ja kello on jo vaikka kuinka paljon yli keskipäivän..ehkä tästä menenkin sen vaihtamaan päivätamineisiin..vai joskos vaan jatkais hetken vielä näin.. :D 

Terkut maanatai löhööjiltä!

 Iloista viikon alkua kaikille! 
Nautitaan pitenevistä päivistä ja aurinko -energiasta! :)  

-Tipi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Tiipinen!

Ihana kuulla sun kuulumisia! Luda on kyllä niin super suloinen, on se vaan ihmeellistä kuinka aika vaan vierii..ja vierii... :)

Kun luin sun juttuja, niin muistin ja maistoin oikeasti miltä maistui teidän mummin lihapullat & mustikkapiirakka, oi-voi niitä hetkiä. Ja kuinka paljon pelattiin nintendoa, kun siellä yö-kylässä oltiin. Ja ukin mukana käytiin keilaamassa ja maauimalassa. Multa olisi jäänyt kyllä monta ihanaa hetkeä kokematta, jos ei oltaisiin oltu naapureita :) Kerro mummille & ukille hirmuisesti lämpimiä terveisiä <3

Ihanaa & aurinkoista kevättä teidän koko perheelle :)

Toivottaa,

Naapurin tyttö, Kati

Stella Mariella kirjoitti...

Ihana Kati, T. Maiju

Anonyymi kirjoitti...

:)

Tipitii kirjoitti...

Niin ihana, Kati!<3 Kiitos tosi ihanasta kommentistasi..täytyy ihan myöntää, että itkuhan siinä lukiessa tuli..<3 Niin ihania muistoja. Minua lämmittää niin paljon, että meidän ihanista isovanhemmista on ollut paljon iloa myös muille pikkuisille. He on kyllä niin suloisia tyyppejä.. On ollut ihana jakaa lapsuuden hetkiä sinun kanssa yhdessä. Maauimalassa, mökillä, keilaillessa ja Haagassa yökyläillen. Niin ja lukemattomia muita juttuja ihan tyttöjen kesken, niin pikkusesta tytöstä vähän isommaksi asti. Kaikkea hyvää sulle, Kati ja tosi kiva, kun oot käynyt lukemassa juttujani! Toivottavasti jatkossakin viihdyt. Ihana naapurin tyttö, Kati.<3