maanantai 10. kesäkuuta 2013

Se on ilmoja pidellyt..


 Hupsistakeikkaa, kun se aika vaan liitää! Blogissa on hiljaista kun huopatossutehtaalla.. tarkoitus on kyllä ollut päivittää useammin, mutta voi kuinka tuo aurinko on houkutellut touhuamaan joka päivä kaikenlaista aamusta iltaan ja en sitten millään ole malttanut kaivaa tätä tympeää kapistusta olkkarin metallirunkoisen sohvan alta ja ryhtyä taistoon. Sitä tämä päivittäminen nimittäin tällä rompsake tietokoneella on. Taistelua. Ja jos on sattunut rauhallinen väli, niin yleensä olen niinä hetkinä vetäytynyt kippuraan sohvalle ja ottanut kunnon kuolapäikkärit. Aijaijai, kuinka sellaiset tekeekään aina niin hyvää! Jaksaa sitten taas touhuilla päivän loppuun asti. Suosittelen jok` ikiselle tilaisuuden tullen.

Viime viikolla Niklas piti lajitreenistä taukoa ja oli illat kotosalla, mikä oli niin ihanaa ja iso juttu minulle. Yleensä siis joka arki -ilta hänellä on treenit. Nyt oli niin huippua saada nauttia illoista vaihteeksi kodin ulkopuolellakin ja käydä itsekseen vaikka ihan ruokakaupassa, ilman kiirettä. Ja säät kun on suosineet iltaisinkin. Ihan kun etelässä olis ollut. :) Hääpäivääkin päästiin viettämään kaksin. Oli niin kivaa.

Eli siis viimeiset puolitoista viikkoa ollaan käyty kotosalla lähinnä kääntymässä ja nukkumassa. Pakattu ja purettu laukut ja taas pakkailtu uutta reissua varten. Ja niin näyttää tämä kesä jatkuvankin. Tosi kivaa vaihtelua, kun muuten ollaan niin paljon kotosalla. Tämän johdosta koti on kylläkin ihan jäätävässä sotkussa koko ajan, kun ei olla turhia keritty siivoilemaan ja vaatteiden kanssa on jatkuvaa pyykkirallia. Mutta ei kai se haittaa, jos ei anna haitata. Siivoillaan sitten syssymmällä.

Olen aina ollut sellainen kameralla räpsijä. Aina. Nykyään kuvailen paljon järkkärillä, mutta nyt on viime aikoina Iphonen kamera saanut sijaa. Sillä olen tallennellut alkukesän muistot talteen. Nyt luvassa siis kuvapainotteiset kuulumiset.

Elvi -mummon synttärikielot

Juhlissa

Ystävykset Mimmi ja Luda

Anoppilan portaat


Puistossa

Koko perheen picnik. Vuorossa mustikkainen kookos -jätski

Keskiviikon kuuma kahvakuula -kurssi. Hiki virtasi jo pelkästä ajatuksesta


Kesämies kesämielellä

Hääpäivän parveke herkuttelua. Illalla oltiin elokuvissa ja kukaan ei ollut käyttänyt meidän lippuja etukäteen. Jee!


Miniloma tätini luona maalaismaisemassa


Äiskä ja Luda reissussa


Unelmien täyttymys. Oikea traktori!


Puutarhaostoksilla. Toiset kärräsivät kukkia, omassa kärryssäni matkusti vilkas pieni poika.

Rusinan syöntitauko

Tädin puutarhassa






Rantaleijonan pullisteluja

Lahja tädiltä Muurlan tenhtaanmyymälästä.



Meidän perheen komeimmat. Valmiina taas menemään!

Olis kiva kuulla muidenkin kuulumisia! Onko kukaan muu esimerkiksi lähdössä pian mökkeilemään? Me ehkä ollaan..

Ja ainiin! Olen saanut palautteita blogini toimivuudesta. Tämä roikale kun ei vaan toimi halutusti. Välillä etusivu päivittyy ankean harmaana läjänä..yök. Olen lisäksi kuullut monilta, että tänne ei jotkut pysty jättämään kommenttia, vaikka kuinka yrittäisi. Muutamat on kokeilleet useita kertojakin. Tosi tylsää, sillä niin mieluusti lukisin teidän lukijoiden mietteitä enemmänkin. Ihanaa, kun kuitenkin käytte. 

Lämpöiset kesäterkut kaikille! <3

-Tipi


6 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

No useesti oonki kurkannu bloglovingin kautta jos olisit päivitellyt ja nyt kävi hyvä tuuri :) oli ihana kuulla vähä kuulumisia kuvien kera. Toivottavasti ihanat kesäiset päivät jatkuu siellä!!! <3

Anu [Perillä] kirjoitti...

Ihania kuvia!

Anonyymi kirjoitti...

Kukkuu, anoppi täällä:) Ihania kesäkuvia sulla. Mites Luda taas vaikuttaa kasvaneen vaikka nähtiin pari viikkoa sitten!
Kiva, kun poikanikin on ollut perheensä seurassa ja olette saaneet tehdä kivoja kesäisiä asioita yhdessä:)
No kohtahan me päästään mökkeilemään yhdessä ja saadaan aimoannos toisiamme:))Jeeeee!!!

Tipitii kirjoitti...

Juu, välillä on otettava etäisyyttä, että jaksaa taas. Siis konetta..
Katsotaan kauan tällä kapistuksella "henki pihisee".. :D Mutta ihana, kun oot jaksanut käydä kurkkimassa! <3 Säät on olleet kovinkin vaihtelevat ja ollaan Ludan kanssa kumpikin nyt kipeenä. Pöh. Mutta kyllä tämä tästä pian. Huomiseksi on luvattu aurinkoa ja hellettä! Jee! Toivottavati siellä teilläkin pian kirkastuisi päivät! Heleja!<3

Tipitii kirjoitti...

Kiitos, muruliini.<3

Tipitii kirjoitti...

Kukkuu sinnekkin anopille! Ja kiitos! :)
Luda se kasvaa silmissä, tuntuu että nyttenkin on jo viikon sisällä taas kasvanut jotenkin isommaksi pojaksi. Ja tosiaan, pianhan me mökkeillään taas yhdessä! Tosi kivaa kyllä! :) Terkut täältä toiselta mökiltä ja hyvää Juhannusta sinne kaikille!<3