keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Perhe

Mielestäni on todella kummallista, miten  elektroniikka on nykyään tehty kestämään vaan niin lyhyen ajan. Tietenkin bisneksen kannaltahan se on aivan mahtava tilanne. Meikäläisen vinkkelistä taas ei. Onni on kuitenkin uskomattoman ihana tukiverkosto. Perhe. Tällä viikolla nimittäin saatiin arkea helpottamaan uusi pyykinpesukone. Isovanhempani olivat päättäneet sen meille hankkia rikkoutuneen tilalle lahjaksi. Olen ollut jo kuukauden verran tietoinen sen tulosta. Viimein nyt saatuani sen kotiin muistin taas kuinka ihanaa onkaan raikas ja puhdas pyykki, jota ei ole tarvinnut pestä kolmesti ennen käyttöä. Kiitollisella mielellä siis tämä äiskä taas täällä. Oma lompakko ei tähän(kään) olisi riittänyt.
Ainiin ja uudessa pesukoneessa on nyt lapsilukko! Lämmin kiitos hänelle, joka sellaisen on kehittänyt.

Tänään olimme Ludan kanssa kyläilemässä isovanhemmillani. He asuvat puolentunnin bussimatkan päästä meistä. En voi tarpeeksi sanoin kertoa, miten onnellinen olen heistä. He ovat aina olleet apuna ja tukena. Pelastaneet kiperistä tilanteista ja pyrhältäneet paikalle hädän hetkellä. Olleet mukana iloissa ja suruissa. Pienenä mummi hoiti meitä iskän ja äipän ollessa töissä. Ukki käytti uimassa, luistelemassa, keilaamassa ja millon missäkin, kun merikapteenin hommilta oli lomilla. Eläkkeelle jäätyään vielä enemmän. En voi kylliksi kiittää heistä. Ihania aarteita. Yökyläilyä harrastetaan välillä edelleenkin, harvemmin kylläkin nykyään. Mutta silloin tällöin. 

Bussissa matkalla isoisovanhemmille


Ludalla on harvinainen tilanne. Hänellä on meidän kummankin puolelta, kummatkin isovanhemmat ja vielä isoisovanhemmat. Lisäksi kummankin isoukin nimi on sama. Heh.
Olen niin iloinen, että hän on saanut elämäänsä niin ihania ihmisiä ja toivon vielä paljon yhteisiä vuosia lisää. Näiden iäkkäämpien kohdalla etenkin välillä täyttyy mieli haikeudesta. Kaikilla heillä neljällä alkaa olemaan ikää jo kahdeksankymmentä vuotta. Ja jokaisella omat vaivansa. Saisin näillä ajatuksilla sellaisia Niagaroita aikaiseksi, joten päätän jättää nyt tältä osin tähän, ettei mene kirjottelu ihan itkeä tillittelyksi. Mutta oli taas ihana päivä heidän kanssaan.<3

Niin kauaksi kun muisti kantaa, on kahvipöydässä ollut mummin tekemää, suussa sulavaa mustikkapiirakkaa


Viime viikonloppu vietettiin Kotkassa Nikun vanhempien kotona. Siellä on kaunista. Nikun isä on rakentanut niin upean talon ja sen ovat sitten yhdessä Nikun äidin kanssa sisustaneet vimpan päälle. Arvostan. Tästä pääsenkin sitten leipomisosastolle.. Huh. Taas tuli syötyä muutamia kaloreita herkku leivosten muodossa. Erityisen lämmöllä muistelen Daim-kinuski kakkua. Anoppi on muutenkin sellainen muonamestari, että oksat pois.




Coco lepäilee..
..ja Mimmikin lepäilee

Oli kyllä mukava viikonloppu perheen parissa, aika vaan menee aina niin hujauksessa. Oli ihana nähdä myös pitkästä aikaa Nikun sisko, Ludan tätsy ja minun rakas ystävä Mira.
Vietettiinkin lauantaina tyttöjen iltaa anopin ja hänen kanssa, kun miehet olivat nyrkkeilyillassa Haminassa. Yllättäen vähän herkuteltiin. ;)

Ukki päristelee masua ja Luda nautiskelee ukin huomiosta
Välissä pusuja isiltä
Yhden miehen vauhdikas orkesteri

Huomenna minulla on leivontapäivä. Luda menee mummille hoitoon, niin saan ajan kanssa leipoa. Me viime viikolla innostuttiin äitini kanssa niin paljon kumpikin tästä hoitokuviosta. Kaikilla oli mukavaa. En ole paljonkaan jättänyt Ludaa hoitoon ja äitinikin tekee paljon töitä, joten tämä on meille kaikille uusi juttu. Saan sillä aikaa rauhassa tehdä hommia ja Luda saa vaihtelua päiviinsä mummin kanssa. Niin ja mummikin saa tietysti mukavaa vaihtelua touhuillessaan pikku -ukkelin kanssa. 
Olen luvannut leipoa kakut viikonlopuksi hyvän ystäväni Mariannen suloisten tyttöjen juhliin. Toinen heistä on kolmikuinen kummityttöni, jolla on nyt nimiäiset ja hänen siskollaan Bettinalla on kaksivuotis synttärit. Olen kovasti innostunut sokerimassa kuorrutekakkujen tekemisestä. Viimeksi leivoin sellaisen Jouluksi ja sitä edellisen kerran kummipoikani Maxin ja hänen pienen siskonsa Milan yhteisjuhliin. Innostuin niin paljon sokerimassalla koristelusta ja haluaisin useamminkin saada mahdollisuuden muotoilla siitä koristeita ja kuorrutuksia. Ihan pian on Ludankin kaksvee synttärit, 
niin pääsen taas kokeilemaan jotain uutta! :)

Maxin ja Milan kakut

Nyt lauantaina juhlitaan illalla myös siskoni Millan kolmekymppisiä. Odotan kovasti! En edes muista milloin olen viimeksi pukenut mekon ja korkkarit! Muutenkin on hienot juhlat tulossa, huippu esiintyjää ja DJ:tä myöten. Huomenna on hänen virallinen synttäripäivä. Onnea rakas, Milla -sisko. <3

Tuleva viikonloppu on muutenkin erityisen jännittävä. Nimittäin nyrkkeilyn SM -kisat strattaa lauantaina. Finaali on maanantai -iltana. Jännittää Nikun kisat aina niin paljon ja nyt ihan erityisesti. Huh.. Minä vaan aina istun, katson ja jännitän pakaroita. 
En muuta pysty.
Mutta siis kaikki Kisahallille mukaan tsemppaamaan (ja pakarajännittämään) Niklas kirkkaimmalle mitalille!

Tänään on ollut erityisen kiitollinen olo. Etenkin perheestä ja ystävistä. Ihmisistä ympärillä. On myös muutamia ikäviä asiota mielessä, mutta tiedän, että asiat ei murehtimalla parane. Tahdon siis vain olla kiitollinen siitä hyvästä, mitä minulle on annettu. En halua keskittyä asioihin, mille en kertakaikkiaan itse mitään mahda. 
Mieleeni tuli yksi hyvä lausahdus:

"Worrying is stupid. 
It`s like walking around 
with an umbrella 
waiting for it to rain." 
-Wiz Khalifa

Onnenrusinoita
 Luda oli näköjään jättänyt muutaman onnenrusinan lipaston päälle huomista odottamaan.
Jokaisesta päivästä löytyy ihan varmasti  oma "rusina -hetki" ja haluankin haastaa kaikkia teitä lukijoita pysähtymään niistä nauttimaan. :)

Iloista mieltä jokaiselle loppuviikoksi! 
 

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kiitos Onnitteluista rakas sisko <3 Ludalle pusuja!

Johanna kirjoitti...

Sinulla on kyllä niin ihana iso perhe <3 Rutustuksia murusille <3

Tiina kirjoitti...

Voi miten ihana blogi sulla! Mukavaa vk,loppua!! Ü

Tipitii kirjoitti...

<3

Tipitii kirjoitti...

Rutistukset myös sinne teille.<3

Tipitii kirjoitti...

Hei Tiina! :) Kiitos paljon ja kiva, kun löysit blogin! Sinulla myös ihana blogi ja tosi kauniita kuvia otat, kävin kurkkaamassa! Niin ja onnea pienestä masuasukista, tosi ihanaa! Mukavaa viikonloppua myös sinulle ja hyviä vointeja! :)

Eeva kirjoitti...

No niin sulla onkin niiin ihana perhe <3 Tykkaan kans kovaa :)
Ja oot kylla niin taitava noitten kakkujen kanssa! Niinku oot kyl nii taitava kaikessa muussakin.
Aina oon nii ilone ku naan et oot paivittanyt tan <3