tiistai 1. lokakuuta 2013

Pärinää ja vihjailua..

Taas on touhuiltu kaikenmoista viime viikonpäivät. Niku oli vuorostaan flunssaisena, joten treenitaukoa oli sen vuoksi pakko pitää. Se on tarkottanut siis paljon enemmän kotiaikaa, mikä on ollut taas minusta niin kiva. Älkää käsittäkö kukaan väärin, että riemuitsisin kenenkään flunssasta.. Kurjista jutuista on kuitenkin aina hyvä etsiä kääntöpuolia ja iloita niistä. Eks je!

Perjantaina oli Nikun synttäripäivä ja oli tarkoitus juhlistaa sitä kylpylävuorokaudella, mutta koska flunssa oli edelleen sen verran kova niin jouduttiin perumaan puljailut. Vietettiin sitten perheen kesken iltaa, mikä ei ollut yhtään huono ratkaisu. Ludasta huomaa, kuinka hän niin nauttii koko perheen yhteisestä ajasta. Halailee meitä vuorotellen ja hykertelee. Tosi ihana.

Lauantai aamupäivästä kääytiin yhden autokorjaamon "Pärinä lauantai" -tapahtumassa (Kiitos kummitädille tapahtumavinkistä!) katsomassa erilaisia autoja. Ralliautoja, mönkijöitä, paloautoja ym. Perhetapahtuma siis. Paikalla oli myös ihka oikea Salama McQueen (Disneyn Autot elokuvasta)
Voi niitä jonoja, kun jokaisen pienen oli tietenkin päästävä ratin taakse. Ludanki, tottakai! Isin sylissä oli hyvä jonottaa ja samalla syödä eväitä.




Huomaa teemaan sopiva reppu..




Lauantai -ltapäivästä saatiin ihania päivällisvieraita, kun ystävät tulivat omien pikkuistensa kera viettämään iltaa meille. Ilta meni hujauksessa ja vauhtia, eikä ääntä puuttunut, kun isät villiinnytti pienempiään! Ihana ilta. Kiva viikko touhuineen takana ja vielä sunnuntaina iltapäivällä kutsui Suhe. Viikon kruunuksi.

Tänään pääsin salille piiitkästä aikaa ja teki niin hyvää. Sen jälkeen oli kyllä pakko ottaa taas päiväunet loppupäivän buusteriksi. Ja nehän maistui!

Ainiin, piti tässä vähän vihjaillakkin..hmmm. 
 Suosittelen lähipäivinä kurkkimaan tänne blogiin, sillä tulossa on jotain uutta! 
Tekis kyllä mieli kertoa siitä lisää, mutta kello on jo ainakin sata, joten nyt tarvitsee sulkea simmut ja suu tältä päivältä! Harmi..
Noh, palaillaan siis pian! ;)

Voimia ja iloa jokaisen viikkoon!

-Tiia 

6 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

No jo ootanki niin jännityksellä, mitä täällä tuleekaan tapahtumaan. Heti sait mielenkiinnon nousemaan! Vaikka toki muutenki tätä blogia seuraisin ;) p.s. Ihana ku Luda oli pääässy näkee ihkaoikeen Salama Mc Queenin!

Tipitii kirjoitti...

Lähipäivinä paljastuu, kunhan ensin valmistuu. ;) Ja juu, eikö! Luda oli ihan tohkeissaan kaikista niistä renkaista ja rateista mitä ympärillä oli. Tapaaminen suuren Idolinsa kanssa sujui kaikinpuolin hyvin ja nyt siitä on monta kuvamuistoakin. ;) Haleja sinne!<3

Anu [Perillä] kirjoitti...

<3 Mestarikokki!

Johanna kirjoitti...

Ihana Luda <3 teidän päivät näyttää kyllä aina niin aurinkoiselta, mutta mitäpä muutakaan ne voisi olla kun sinä olet äiti!! Lentorutistukset

Tipitii kirjoitti...

Ihana, Johanna.<3 Ei ne ihan aina niin aurinkoisia ole. Välillä tuntuu, että on Hurrikaaniakin ilmassa. :D Mutta onneksi aina myrskyn jälkeen on pouta ja suurimmaksi osaksi kuitenkin aurinkoista! Rutistuksia myös sinne! :)

Tipitii kirjoitti...

Voi, ihana kun maistui!<3