keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kaunis kesäilta

Lauantaina saimme olla mukana juhlimassa ystäväni Esan ja hänen vaimonsa Riinan kaunista hääjuhlaa Nummi -Pusulassa. Sää oli täydellinen ja oli kyllä juhlatkin. Niin kauniit. Hääpari vihittiin jo alkukesästä Israelissa eräällä Surffi Clubilla, meren rannalla. Itse en ollut paikalla, mutta kuvat oli kuin jokaisen häistä unelmoivan naisen unelmasta. Ihan mieletön tunnelma välittyi niistä. 

No ei nämä lauantaiset juhlatkaan kylmäksi jättäneet. Jo niin kauniilla mökillä vierailu jätti oman jälkensä. Taustalla soinut musiikkikin oli peräjälkeen täynnä omia lemppareitani. Lisäksi kaikki oli otettu niin ihanasti huomioon lapsia myöten. 
Ludakin nautti silmin nähden joka solullaan juhlan loppuosiossa häntä odottaneesta naku -uinnista ja juoksentelusta Aatamin asussa, ennen pyjamaan sujahtamista. Minä taas imin sillä välin itseeni kaiken mahdollisen siitä kauniista järvimaisemasta ja auringon laskusta. Oli niin tyyni ja lämmin vesikin. Jopa minä, epäjärviumari olisin halunnut mennä uimaan! Silloin on todella oltava tilanteet kohdillaan jos sellainen olo minut valtaa. Pysyin kuitenkin visusti juhlatamineissani ja pidättäydyin uimahetkestä, jokaisen paikalla olleen mielenrauhan takaamiseksi. Pienelle lapselle väkijoukossa nakuilu sallittakoon, mutta aikuiset pysyköön vaan visusti vahtihommissa.. 

Laiturilta sai myös kokeilla Stand Up Boardia. Se on siis surffilaudan näköinen lauta, minkä päällä on tarkoitus tasapainoilla ja päästä meloen eteenpäin. Siinä tyynessä järvessä se ei ollut kovinkaan haasteellista ja naureskeltiinkin, kun se oli niin terapeuttinen kokemus, että jos olisi pidempään saanut omassa rauhassa jatkaa, niin olisi kaikki mahdolliset padot lapsuustraumoja myöten päässeet aukeamaan. ;D
Yritän tässä nyt siis jotenkin saada muillekkin kuvailtua täydellistä kesäillan tunnelmaa. Ainakin minun mieleni lepäsi niissä puitteissa ja siinä säässä. Ihana ilta.

Oli niin ihana olla mukana jakamassa ystävän tärkeää päivää. Tällä ystävällä on ollut todella tärkeä rooli elämäni vaikeimmassa tilanteessa. Sitä en unohda koskaan. Niin kuin muutamille muullekkin, hän on ollut minulle kuin oma veli.

Olen todella onnellinen teidän puolesta Riina ja Esa.<3














Huolestunut kummitäti ja jääaltaassa liottuneet pikku sormet



















Viikonloppu huipentui sunnuntaina, kun meidän seurakunnassa (Suhessa) oli ihan mieletön ilta. En saanut seuraavana yönä unestakaan kiinni, kun mietin miten hienoa elämää saan elää korkeimman kädessä. Kun on itku, Hän lohduttaa ja ilon hetkellä Hän riemuitsee mukana. Olen täynnä kiitollisuutta ylöspäin. Mikään ei olisi nyt näin ilman Häntä. 

-Tiia

10 kommenttia:

Anu [Perillä] kirjoitti...

<3

Anonyymi kirjoitti...

Jai! Sama mun väkertämä 7 tunnin biisilista soi myös siellä meidän Israelin häissä. Kiva että säkin tykkäsit. Ja maan mainioita kuvia!
-e-

Sanni kirjoitti...

Ihania ja tunnelmallisia kuvia! Ja ihana mallipojukuva ludasta! <3 niin söpö!

Eeva kirjoitti...

Vaikuttaa niin kivalta juhlalta ja täydelliseltä, rennolta tavalta viettää justiinkin E:n häitä! Ja ihan tosi nättejä kuvia!!! P.s. Must se stanup paddling ( SUP ) on tosi kivaa kanssa. Tykkään siit paljo enemmä ku surffaamisesta, ku ei tartte laittaa märkäpukua ees. Ja must se on kivointa silloi ku meri on tyyntä, vältän isoja aaltoja.. Eli järvi olis mulle varmaa täydelline ;)

Johanna kirjoitti...

Ihania kuvia ja loppusanat, täyttä jokainen <3 Luda on kyllä niin suloinen!! Ihania päiviä teille muruille, Rutistuksia <3

Tipitii kirjoitti...

<3

Tipitii kirjoitti...

Oli kyllä monta lempparia! Tykkäsin! :)

Tipitii kirjoitti...

Voi kiitos, Sanni! Itsekkin kuvaat niin kauniita kuvia! Ja joo, tosta Ludan kuvasta täytyy kyllä kehittää joku taulu tjn. :)

Tipitii kirjoitti...

No oli kyllä E:n oloista, rentoa oleilua. :) Joo se oli kyllä kivaa ja kokeiltiin sitä tunnin verran lisää viime viikonlopun polttareissa! Mä taas saattaisin tykätä siitä myös pienen haasteen kanssa, ehkä aallokossa! ;) Ens kerral, ku tullaa ni mennää yhes SUP:pailee! :)

Tipitii kirjoitti...

Kiitos, Johanna! <3 Ihania kotipäiviä teille myös sinne ja hyvää syksyn alkua! :)